torsdag den 22. februar 2018

5 lækre skønhedsprodukter uden parfume og parabener


I dag er det slet ikke så svært at finde nogle lækre skønhedsprodukter uden parfume og parabener – i hvert fald ikke så svært som det har været. Rigtig mange producenter er nemlig begyndt at udvikle en lang række produkter, som du trygt kan pleje dig selv og din krop med – vi har udvalgt fem som vi synes er særligt lækre:

Bodyoil fra Sard


Uhh, den er olie er altså bare skøn på rigtig mange områder. Den er lavet på abrikoser som har et højt indhold af E-vitamin, som gør den særligt velegnet til daglig hudpleje eller massage. Du kan også bruge den som en naturlig make-up fjerner. Den fås i 2 forskellige størrelser – 100 ml eller 300 ml og forhandles blandt andet på Apoteket til omkring 115 kr.

Vichy Purete Thermale Cleasing oil


Hvis du troede, at Apoteket kun har medicin og piller, så kan du godt tro om igen. Faktisk forhandler Apotekerne virkelig mange lækre skønhedsprodukter – blandt andet fra mærket Vichy, som vi synes er super lækkert. Prøv Purete Thermale Cleasing oil som nænsomt fjerner døde hudceller, urenheder og vandfast makeup.

Idun Minerals Lipgloss


Vi havde ikke rigtig hørt om mærket før, men Idun et svensk mærke, der laver makeup uden nikkel, krom og mikroorganismer. De er allergitester og kontrolleret og godkendt af Apoteket AB, som et Sveriges største kæde af apoteker. Vi er vilde med deres lipgloss, men de har også adskillige bronzers eller blush, som er værd at give et forsøg. Og så er indpakningen super fin.

Nilens Jord Shimmer Powder


Alle produkter fra Nilens Jord er uden parfume og parabener – og det gælder selvfølgelig også denne lækre pudder, som giver din hud ekstra glød på en ellers grå og trist hverdag. Den fås i forskellige farver og koster omkring 240 kr. i Matas.

John Masters Bare Unscented Body Wash


En super lækker body wash, som du med god samvittighed kan vaske dig i fra top til tå. Alle produkter er 100 % økologiske, naturlige og miljøvenlige. Ingredienserne er specielt udvalgt og fyldt med antioxidanter og vitaminer, som giver den bedste pleje til huden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Makeup

Makeup stammer fra det engelske ord ’make up’, hvilket kan oversættes med ’gøre i stand’ eller ’ordne’. Hmm.. Den oversættelse svarer i vir...