torsdag den 22. februar 2018

Hår og pleje


Du har sikkert hørt det før – kvindeligheden sidder i håret – og det er da i hvert fald ikke helt ved siden af. Selvfølgelig kan en smal talje, bryster eller brede hofter også fremhæves som kropsdele, der særligt karakteriserer kvinden, men for mange har håret ligeså stor betydning (og for nogen endnu mere).
Uanset om du har kort hår, langt hår, lyst hår, mørkt hår, rødt hår, glat hår, bølget hår, krøllet hår eller farvet hår er du sikkert rigtig glad for det, og det fremhæver garanteret din feminine side. Når det så er sagt, så har du med garanti også oplevet at have en dårlig hårdag? Eller revet dig i håret over manglende ideer til en ny smart håropsætning til din venindes bryllup eller årets julefrokost? Måske har du også gået og tænkt over, hvilke produkter, der er særligt plejende for dit hår om sommeren eller hvordan du får et par krusede krøller til at makke ret? Uanset hvad dine spørgsmål måtte være, så har vi hos MakeMeUp en mission om at hjælpe dig til en fantastisk hårdag, et hoved fyldt med hårrejsende inspiration til din næste frisure eller give dig de seneste tips og tricks inden for hår og hårpleje.
På MakeMeUp finder du også gode råd, som kan hjælpe dig igennem junglen af hårplejeprodukter. Der findes efterhånden så mange forskellige slags shampooer, balsamer og stylingprodukter, at det nogle gange kan være svært at se skoven for bar træer. For ikke at ende galt i byen, har vi derfor fokus på at hjælpe dig trygt på vej og sørge for, at dit hår ser smukt og sundt ud – og det er uanset om du er blondine, brunette, krøltop eller glathåret.
Velkommen til MakeMeUps guides, gode råd, tips og tricks, nyheder og trends om hår, hårpleje og hårprodukter. Vi håber, du finder vores univers inspirerende og ikke kan lade være med at følge med – vi lægger løbende nye indlæg op.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Makeup

Makeup stammer fra det engelske ord ’make up’, hvilket kan oversættes med ’gøre i stand’ eller ’ordne’. Hmm.. Den oversættelse svarer i vir...