torsdag den 22. februar 2018

Jeansguide: korte ben


Har du korte ben, er der kun en ting at gøre – og det er at få benene til at syne længere. Du kan du selvfølelig gøre ved at hoppe i et par højhælede sko, men faktisk har de jeans, du vælger også stor betydning for, hvordan din silhuet kommer til at se ud. Følg vores jeansguide og bliv klogere på, hvilke jeans du skal gå efter, når du synes dine ben godt kunne bruge lidt ekstra længde.
Hvad skal du lede efter, når du er på udkig efter nye jeans?

Højtaljede, klassiske jeans


Vælg et par klassiske jeans med en høj talje, da det får din overkrop til at syne kortere samtidig med dine ben bliver længere. De højtaljede bukser er også glimrende til at holde maven på plads, så du får en slank og høj silhuet.

Undgå de lavtaljede jeans


Da modeller med lav talje sidder og hviler på hoftebenet vil du automatisk komme til at se meget lavere ud – og det er jo ikke meningen vel? Sørg derfor for at styre i en lang bue uden om de lavtaljede modeller, da de ikke gør noget godt for din figur.

Ekstra længde


Køber du dine jeans i et nummer for langt vil det give dine ben mere længde. Selvfølgelig skal de ikke være så lange, at du kommer til at falde i dem, men prøv dem med et par af de støvler og sko, som du går mest med og se, hvordan de passer i længden til dem.

Drop de korte jeans


Lad være med at lave et opsmøg på dine jeans eller vælg nogle som er skåret over anklen – det får blot dine ben til at virke endnu kortere.

Hvad skal du style dine jeans med?


Her er et par gode stylingstips til dine nye jeans:

Matchende fodtøj


Tager du sko på i samme farve, som dine nye jeans vil det se ud som om dine ben fortsætter i al evighed.

Vælg gerne stærke farver


For at give dit look lidt liv, så kan du style dine bukser med nogle skønne farvestrålende bluser. Sørg for at have blusen nede i bukserne, for ikke at bryde med buksernes lange linjer.

Ej at forglemme de høje hæle


Igen – vil du gerne snyde dig til længere ben, så er et par højhælede sko din bedste ven. Tag et par stramme jeans på og kombiner dem med en tætsiddende top og et par fede stilletter – så har du med garanti

Lige ben eller bootcut


Jeans med lige ben eller bootcut er også rigtig flatterende og kan gøre noget rigtig godt for din figur.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Makeup

Makeup stammer fra det engelske ord ’make up’, hvilket kan oversættes med ’gøre i stand’ eller ’ordne’. Hmm.. Den oversættelse svarer i vir...