torsdag den 22. februar 2018

Håndcreme der giver dig bløde hænder hele vinteren

Vinteren er på mange måder en hård tid – særligt for din hud, da den ofte eksponeres for kulden. Samtidig bliver huden påvirket af vekslen mellem kulde og varme, og det er også med til at gøre den ekstra tør og irriteret.
Dine hænder er – ligesom dit ansigt – dit visitkort. Velplejede og gennemfugtede hænder er med til at give et godt førstehåndsindtryk, når du hilser på en ny kollega, en kunde eller en af dine venners venner. Hvis du glemmer at pleje dine hænder med en god håndcreme, vil du hurtigt opleve, at de bliver tørre og knap så behagelige at røre ved. Og hvis det er rigtig koldt, kan de også finde på at sprække. Ikke lige de bedste odds for et behageligt håndtryk.
Vi har haft fingrene i nogle forskellige håndcremer, som vi synes er særligt gode til at holde ru, sprukne og tørre hænder på afstand. I stedet får du dejlig bløde og gennemfugtede hænder, som er klar til at give hånd til den næste, du møder.

Nilens jord Hand Cream


Vi elsker, at produkterne fra Nilens jord både er parabene- og parfumefri. Med denne håndcreme får du super bløde hænder og den går samtidig ind og styrker og reparerer huden – what’s not to like?

Elizabeth Arden Eight Hour Cream


Den klassiske creme er trods sine mange år på bagen stadig en sikker vinder. Cremen har et væld af gode ingredienser, som både plejer, reparerer og beskytter huden. Den er som udgangspunkt til hænderne, men har du tørre albuer, så er den også super anvendelig.

Eucerin Repair Hand Cream


Er dine hænder meget medtaget, ru og tørre? Så skulle du prøve Eucerins håndcreme med 5% karbamid, som værner huden mod flere skader. Cremerne fra Eucerin er klinisk testet og udviklet i samarbejde med dermatologer.

Beauté Pacifique Enriched Hydrating Hand Cream


Også her har vi fat i et produkt, som tilfører dine hænder super meget fugt og pleje. Selv når dine hænder har været en tur under vandhanen, vil de fortsat være fugtige, da en særlig formel sikrer, at fugten bindes i huden og frigives ved kontakt med vand.

Trilogy Rose Hand Cream


Er du til økologiske produkter, så vil du uden tvivl elske denne håndcreme fra det New Zealandske mærke Trilogy. Dine hænder bliver plejet af naturlige olier og den marokkanske rose har en beroligende effekt på huden.

Sanex Advanced AtopiCare håndcreme


Til dig med sensitiv hud, er denne creme virkelig god. Den plejer dine skånsomt og tilfører fugt og smidighed til dine hænder.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Makeup

Makeup stammer fra det engelske ord ’make up’, hvilket kan oversættes med ’gøre i stand’ eller ’ordne’. Hmm.. Den oversættelse svarer i vir...