torsdag den 22. februar 2018

Sådan får du hårfarven til at holde

Det er sjældent billigt at få farvet lokkerne – og det gælder både for striber og helfarvning. Derfor vil vi gerne have, at farven holder så længe som muligt, og her er der faktisk hjælp at hente.
Vi har samlet 10 gode råd, som får din hårfarve til at holde så længe som muligt.

Råd nr. 1

Første skridt til en holdbar farve er pleje mens du får farvet håret. Olaplex har lavet en 3-trins system, som skåner og genopbygger de enkelte hårstrå mens det bliver farvet. Systemet koster 500 kr.. Når du kommer hjem fra frisøren, anbefaler de, at du bruger Olaplex No. 3 Hair Perfector en gang om ugen. Det er lækker hårkur, som du skal lade sidde i håret 5 minutter. Den går virkelig ind og arbejder med håret og efterlader det velplejet og smukt.

Råd nr. 2

Der findes balsam med farveforstærkere, som booster hårfarvens intensitet og glans. Når du har skyllet shampooen ud, så kommer du balsamen i og lader den virke som anvist. Vi har haft rigtig gode oplevelser med Colour Bomb fra Id Hair, som fås til forskellige hårfarver. Colour Bomb skal sidde i håret 3-15 minutter.

Råd nr. 3

Er din hårfarve begyndt at falme, så findes der mange rigtig gode produkter til hjemmefarvning. Vi er vilde med L’Oréal Paris’ Prodigy-serie, som hverken lugter eller virker udtørrende. Resultatet er tilmed super naturligt. Du kan få hårfarverne i 16 forskellige nuancer.

Råd nr. 4 

Er dit hår blevet solkysset efter en lang sommer i Danmark eller tur til udlandet, så kan du ved hjælp af et highlight-produkt få de lyse striber til at holde længere. Der findes mange gode produktet på markedet, men vi kan særligt fremhæve en shampoo og en balsam fra OGX – Sunkissed Blonde Lemon High-lights. 

Råd nr. 5

Ønsker du at bevare din hårfarve og glans så længe som muligt om sommeren, så er det alfa omega at beskytte det mod solens skadelige stråler. Uden beskyttelse vil hårfarven hurtigt falme og blive afbleget. Vi har prøvet SU/hair milk fra Davines, som giver super god beskyttelse.

Råd nr. 6

Hårmasker og hårkurer er rigtig vigtige at bruge jævnligt – gerne en gang om ugen for at opnå det bedste resultat. De går ind og arbejder med håret i dybden, giver fugt og plejer ødelagte hårstrå. Farvet hår har særligt brug for fugt, fordi farvningen automatisk gør det mere tørt – så tænk over det, når du skal købe en hårkur næste gang. SP Lux Keratin Restore Treatment giver super meget fugt og intensiv næring og kan derfor varmt anbefales.

Råd nr. 7

Hvis du har farvet dit hår gråt kræver det ekstra pleje, da det har tendens til at blive gult. For at undgå den gule farve kan du bruge særlige produkter til gråt hår. Vi har prøvet Expert Silver Shampoo fra L’Oréal, som giver en super flot glans og fremhæver den grå tone.

Råd nr. 8

Særligt for farvet hår, er det vigtigt at style håret uden alt for meget varme. Platinum glattejernet fra GHD giver et perfekt resultat ved bare et enkelt strøg og du udsætter derfor håret for minimal varmepåvirkning. Der er også mere luft mellem varmepladerne, hvilket er mere skånsomt for håret.

Råd nr. 9

For ekstra pleje kan du med fordel bruge en lækker hårolie. Hårolien går særligt ind og plejer spaltede hårspidser, som virkelig trænger til næring. Prøv Tresemmés Oil Elixir til farvet hår, som vi synes virker rigtig godt – og den er heller ikke så dyr.

Råd nr. 10

Hvis dit hår er ekstra tørt og har brug for maksimal pleje, så anbefaler vi Extreme shampoo og balsam fra Redken. Tilsammen reparerer de skånsomt tørt, livsløst og ødelagt hår.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Makeup

Makeup stammer fra det engelske ord ’make up’, hvilket kan oversættes med ’gøre i stand’ eller ’ordne’. Hmm.. Den oversættelse svarer i vir...