torsdag den 22. februar 2018

Drømmer du om mere fyldigt hår?

Hvis du fra naturens side ikke er udstyret med en fyldig manke, så har du sikkert stået en del foran spejlet og været dødirriteret over, at det bare ikke vil, som du vil. Skandinavisk hår er finere i hårstråene og derfor har det tendens til at klaske sammen og se tyndt ud, men heldigvis er der gode råd at hente.
En del af redaktionen hos MakeMeUp har selv lyst, skandinavisk hår, og har derfor prøvet adskillige produkter og stylingtips for at få håret til at se mere fyldigt ud. Vi har nu efter mange timers forsøg fundet en rigtig god metode, som har givet selv den mest tyndhåret fylde på toppen.

Hvad skal du bruge?

  • En god hårmousse (vi anbefaler Design Pulse Go Big fra Matrix)
  • En kam – evt. en touperingskam
  • Glattejern
  • Hårspray
Step 1
Start med at putte hårmousse i håret og sørg for at fordele det godt. Hvor meget mousse, du skal bruge, afhænger af hvor langt dit hår er. Det er vigtigt ikke at bruge for meget skum, da dette vil tynge dit hår.

Step 2


Når du har sikret, at moussen er fordelt som den skal, er næste skridt at toupere det inderste hår. Det gør du ved at løfte det yderste hår, hvorefter du tager en god hårtot, som du ved hjælp af kammen reder op ad.

Step 3


Når du har touperet det inderste hår, skal du bruge glattejernet. Kør glattejernet over det touperede hår. Herefter reder du håret igennem og afslutter med en hårspray, der sørger for at frisuren holder.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Makeup

Makeup stammer fra det engelske ord ’make up’, hvilket kan oversættes med ’gøre i stand’ eller ’ordne’. Hmm.. Den oversættelse svarer i vir...