torsdag den 22. februar 2018

Har du hørt om strobing? Stjernernes foretrukne makeuptendens


Hollywood stjerner og kendisser er som oftest et par skridt foran os andre, når det kommer til nye makeup tendenser. Det helt nye skulle efter sigende være ’strobing’ – en makeup teknik som kan fremhæve dit ansigt på smukkeste vis. Lyder det for godt til at være sandt? Det er det faktisk ikke J

Hvad er strobing?


Det er en af de helt store tendenser i 2016 og mange kendisser har allerede vist, hvordan teknikken kan gøre dem endnu smukkere på den røde løber. Kort fortalt går strobing ud på at lægge flere lag af highlighter på de steder i ansigtet, som du gerne vil fremhæve.

Strobing trin for trin


Følg nedenstående trin og se hvordan dit ansigt transformerer sig.
  1. Første skridt er basen – en fugtighedscreme som giver dit ansigt masser af fugt og næring. Vi er vilde med Macs Strobe cream, som både tilfører huden fugt og en lækkert perlemorsskær. Hvis du har brug for foundation, så læg det på i T-zonen og på kinderne.
  2. Næste skridt er creme-highlighter, som er lettest at påføre med en af dine fingerspidser. Påfør highligter på det øverste del af kindbenene op mod tindingen. Læg også lidt ved brynbenet og den inderste øjenkrog for at åbne øjet op. Highligteren må også gerne påføres over brynene. Glem ikke læberne som får en endnu flottere form, hvis du lægger highlighteren på amorbuen. Afslut dette trin med en smule på hagen. Der fås mange forskellige creme-highlighter på markedet, men vi er særligt glade for Copacabana illuminator fra NARS, som tilfører den smukkeste glød til ansigtet.
  3. Nu skal du lægge en pudder-highlighter på de områder, som du har fremhævet med creme-highlighteren. Dette får de to inderste lag til at sætte sig mere fast.
  4. Slut af med en creme-blush eller pudder-rouge på æblet af dine kinder
  5. Og wupti du er nu klar til at gå til fest – eller måske vise dig på en rød løber

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Makeup

Makeup stammer fra det engelske ord ’make up’, hvilket kan oversættes med ’gøre i stand’ eller ’ordne’. Hmm.. Den oversættelse svarer i vir...