onsdag den 25. oktober 2017

Bekæmp ældningstegn med en god øjencreme

En øjencreme fra Ole Henriksen består af mange naturlige produkter, som hver især har en positiv effekt på den sarte hud omkring øjnene. Cremerne kan alle bruges hver dag, enten morgen eller aften – eller begge dele. For at finde netop den øjencreme, som er særlig effektiv mod din udfordring i huden, kan du vælge mellem flere forskellige varianter af øjencreme fra Ole Henriksen.

Ole Henriksen Art Visual Truth Eye Creme

Ole Henriksen Visual Truth Eye CremeMed Ole Henriksen Art Visual Truth Eye Creme får du en øjencreme, som aktivt arbejder mod hudens naturlige alderdomstegn som for eksempel rynker og små linjer i huden. Dette sker på grund af den naturlige ingrediens i cremen, nemlig African Red Tea, som er ekstrem rig på antioxidanter.
Naturlige ingredienser, der gavner
Ole Henriksen Art Visual Truth Eye Creme indeholder yderligere C-vitamin, som er kendt for at stimulere hudens egen produktion af kollagen. En anden naturlig ingrediens i denne øjencreme er Jojoba olien, som gør huden blød og elastisk.
Øjenjencremen har en fed konsistens og danner hurtigt et beskyttende lag på huden. Cremen kan endvidere også bruges som både dag- og natcreme.

Ole Henriksen Fresh Start Eye Creme

Ole Henriksen Fresh Start Eye CremeHvis du ønsker at reducere alderstegn i øjenområdet, vil du få stor glæde af Ole Henriksen Fresh Start Eye Creme. Med helt naturlige ingredienser arbejder cremen aktivt for at bremse hudens ældningsproces og mindske de tegn, som allerede er kommet.
Perlerække af naturprodukter
Blandt de mange naturlige ingredienser i denne øjencreme er avocado-olie, vindruekerne-olie, hvedekim-olie, vitamin A og E samt Spirulina-algen. Tilsammen udgør disse ingredienser en perlerække af vitaminer, antioxidanter og fedtsyrer, der alle styrker huden på en både naturlig og sund måde.
Brug den hver dag
Ole Henriksen Fresh Start Eye Creme kan anvendes hver dag, både morgen og aften. Smør en lille smule under øjnene, evt. efter den almindelig dagcreme. Øjencremen virker også som en god creme under make-up.

Ole Henriksen Total Truth Eye Creme Spf 15

Ole Henriksen Total Truth Eye Creme SPF 15Med denne øjencreme fra Ole Henriksen får du en creme, som både fjerner små linjer i huden og samtidig beskytter huden mod solens stråler.
Reducerer ældningstegn
Ole Henriksen Total Truth Eye Creme Spf. 15 er en øjencreme, som arbejder for at mindske hudens ældningstegn. Cremen sætter gang i reproduktionen af hudceller, så din hud selv arbejder aktivt for at holde sig sund og med Omega 3 koncentrat minimeres mørke rander under øjnene.
Beskytter sart hud
Den beskyttende effekt af denne øjencreme ligger såvel i solfaktoren, som er vigtig at huske, da vi næsten hver dag udsættes for stråler, som kan have en negativ effekt på vores hud. Beskyttelsen opstår også i kraft de mange gavnlige ingredienser, som blandt andet beskytter den meget sarte hud omkring øjnene.

Ole Henriksen Ultimate Lift Eye Gel

Ole Henriksen Ultimate Lift Eye GelEr du udkig efter en øjencreme, som har en særlig stor effekt på sorte rander og hævede øjne, er denne creme fra Ole Henriksen et virkelig godt valg. Cremens konsistens er som en gel, hvorfor den er yderst velegnet som en natcreme, der vil arbejde effektivt i flere timer.
Mindsker sorte rander
Med ingredienser som agurk og morgenfrue har gel’en en kølende effekt, der virker effektivt på opsvulmede øjenområder og hvis du har tendens til sorte rander, vil du også på det område opleve en positiv virkning af denne gel.
Effektiv mod rynker
En lang række naturlige ingredienser gør også, at Ole Henriksen Ultimate Lift Eye Gel modvirker ældningstegn og gør huden smidig og blød. Smør en lille smule gel på både øjenlåg og området lige under øjnene, gerne hver aften.
Se flere Ole Henriksen produkter: Ansigtscreme der reducerer rynker

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Makeup

Makeup stammer fra det engelske ord ’make up’, hvilket kan oversættes med ’gøre i stand’ eller ’ordne’. Hmm.. Den oversættelse svarer i vir...