onsdag den 25. oktober 2017

GHD Eclipse Glattejern – Nemt Hurtigt Og Enkelt

Glat hår uden skade

Det er dejligt at kunne tage kontrol over sit hår, så krusninger og ustyrligt fald forvandles til smukt og glat hår. Med det nye glattejern fra GHD kan du nu være sikker på et godt resultat, uden at du samtidig skal være bange for at ødelægge dit hår på grund af den intensive varmebehandling. De helt høje temperaturer er nemlig slet ikke nødvendige, hvis varmen fordeles optimalt i håret.

GHD eclipse glattejern

ghd eclipse sortEn ny patenteret tri-zone teknologi gør det muligt at fordele varmen jævnt i håret, så du vil opleve, at dette glattejern både er nemmere at arbejde med og ligeledes giver et virkelig flot resultat. Temperaturen når aldrig over 190 grader og du minimerer derfor også eventuelle skader grundet høj varme i dit hår.

Nemt at arbejde med

Hvad der også gør dette glattejern nemt at arbejde med, er den nye Aerogel isolering af håndtaget. Aldrig har du mærket et håndtag så køligt og processen med at glatte og style dit hår vil bestemt føles mere behagelig. Det bliver også noget nemmere at sætte glattejernet fra dig, da GHD Eclipse Styler har en fod, så det ikke vælter.

Hurtig opvarmning

ghd eclipse hvidHvad enten du skal bruge glattejern til hverdag eller blot en gang imellem, vil du blive glad for at reducere ventetiden, fra du tænder jernet, til det er klar til brug. GHD Eclipse Styler tager kun 20 sekunder om at varme op.
Skulle du efterfølgende glemme at slukke for glattejernet igen, vil en automatisk sleep-mode funktion sørge for, at jernet slukker, når det ikke har været anvendt i en halv time.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Makeup

Makeup stammer fra det engelske ord ’make up’, hvilket kan oversættes med ’gøre i stand’ eller ’ordne’. Hmm.. Den oversættelse svarer i vir...