torsdag den 22. februar 2018

Serum – et uundværligt hudplejeprodukt eller opfundet af skønhedsbranchen?

Når det kommer til hudplejeprodukter, synes vi det kan være svært at vide, hvad der er need-to-have eller blot nice-to-have. Hver gang der dukker et nyt produkt op, bliver det markedsført som noget, der nærmest ikke kan undværes. Du bliver fristet til at købe produktet og tror måske også på, at det kan gøre underværker for dit udseende, for det påstår reklamerne jo! Men kan det virkelig være sandt? Forsøger skønhedsbranchen ikke blot at tjene penge på dit ønske om at opnå et perfekt ydre?
Der findes en del hudplejeprodukter, som ikke lever op til det de lover – fx har der i mange år været diskussion om, hvorvidt rynkecremer kan reducere rynker eller ej. På den anden side er der mange produkter, som rent faktisk har en effekt og som gør noget godt for din hud og dit udseende. Serum har i et stykke tid været et buzzword i skønhedsbranchen, og ethvert brand med respekt for sig selv har selvfølgelig inkluderet et serum i produktlinjen. Men hvad er serum egentligt og endnu vigtigere – virker det overhovedet?

Hvad er et serum?


Et serum er en oliefri gel (meget tyndere i konsistensen end en almindelig creme), som skal bruges under din dag- eller natcreme. Der findes mange forskellige serummer, som har hver deres virkning – nogle hjælper på tør hud mens andre går ind og reparerer pigmentpletter. Det er vigtigt at understrege, at serummet skal bruges sammen med en creme. Serummet indeholder nemlig ingen fedtstoffer, og din hud vil derfor ikke være beskyttet.

Hvordan virker det på din hud?


Et serum har følgende positive egenskaber:
  • Har en højere koncentration af aktive ingredienser
  • Virker hurtigere og mere længerevarende
  • Trænger lettere ind i huden
  • Supplerer din nat- eller dagcreme så du får mere ud af den

Dommen


Serum er et af de produkter, som vi synes bør være en integreret del af alles hudplejerutine. Den har super mange gode egenskaber og din creme virker så meget bedre med et serum som supplement. Skønhedsbranchen har i dette tilfælde opfundet et produkt, som de selvfølgelig gerne vil tjene penge på, men som du som forbruger samtidig får rigtig meget glæde af.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Makeup

Makeup stammer fra det engelske ord ’make up’, hvilket kan oversættes med ’gøre i stand’ eller ’ordne’. Hmm.. Den oversættelse svarer i vir...