onsdag den 25. oktober 2017

Sådan får du et naturligt look

Det er meget moderne at se helt naturlig ud! Men måske hører du også til dem, som ikke lige synes at vise sig fra sin bedste side, når du lige er tumlet ud af sengen eller badet?

Bare rolig, det gør de færreste. Det såkaldte ’naturlige look’ er nemlig heller ikke helt naturligt. Få her de essentielle tips til, hvordan du ser smuk og helt naturlig ud.

Begynd med en god primer

Vores hud i ansigtet kan tage sig meget forskelligt ud alt efter sæson, helbred og livssituation.
Hvis du befinder dig i en stresset periode, er din hud tilbøjelig til at slå ud, mens den i vinterhalvåret kan se helt trist ud.Ved at bruge en god primer i dit ansigt, sørger du for at give din hud den bedste begyndelse.
Primeren glatter ud og giver et ensartet udtryk. Vælger du at lægge en foundation efterfølgende, vil den sidde bedre fast med en primer nedenunder.

Overvej en foundation

Afhængig af humør og din huds tilstand, kan du vælge at bruge en foundation for eksempelvis at dække små pletter. Det er vigtigt, at du ikke vælger en fundation, som skiller sig ud fra din naturlige hudfarve og som har glimmer eller lignende. Formålet med at bruge foundation er udelukkende at skabe et endnu mere ensartet udtryk.

Lad dine bryn træde i karakter

Brynene spiller en central rolle i det naturlig look. Det er blandt andet dem, som er med til at fremhæve din personlighed. Formen skal være tæt på dine naturlige bryn, men pluk eventuelt nogle af de nederste hår. Pas på, du ikke fjerner for meget og undgå for alt i verden at lave helt tynde streger. Brynene må gerne være pjuskede og lidt grove. Tegn dem forsigtigt op med en kohl i en farve, som ligger tæt på din naturlige – eventuelt en tone mørkere.

Afslut med lidt farve

For at fremhæve strukturen i dit ansigt og give dig et skønt og sundt udtryk, kan du afslutte med en rouge. Det er rart at have en god børste, som fordeler rougen godt. Husk altid at lægge rougen på dine kindben. Brug ikke for meget men alligevel nok til, at man bemærker det.
Med disse enkle tips vil du selv kunne skabe det naturlige look. Du kommer til at se skøn ud – også uden at skulle føle dig helt bar. Umiddelbart vil man ikke tro, at du bærer make-up – du har blot brugt de hemmelige tricks til at fremhæve dine bedste sider!
Ekstra tips: hvis dette ikke helt er nok for dig, kan du supplere med en lipgloss, som diskret vil fremhæve dine læber. Undgå de røde og helt pink farver og gå i stedet efter en fersken nuance.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Makeup

Makeup stammer fra det engelske ord ’make up’, hvilket kan oversættes med ’gøre i stand’ eller ’ordne’. Hmm.. Den oversættelse svarer i vir...